Daycare.com Forum Daycare Forum

Go Back   Daycare.com Forum > Main Category > Daycare Center and Family Home Forum

Daycare Center and Family Home Forum Daycare Center and Family Home owners, Directors, Operators and Assistants should post and ask questions here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-08-2011, 06:21 PM
Jenniferdawn's Avatar
Jenniferdawn Jenniferdawn is offline
Daycare.com Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: California
Posts: 240
Default Virtual Box?

Any of you ladies used the virtual box to do your food program for the Minute Menu? I've got a Mac and can't afford the parallels software, but soooo do not want to have to do the bubble paperwork every month. Anyone have experience here? My husband and I cant figure it out.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-08-2011, 08:04 PM
laundrymom's Avatar
laundrymom laundrymom is offline
Advanced Daycare.com Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 4,222
Default

Quote:
Originally Posted by Jenniferdawn View Post
Any of you ladies used the virtual box to do your food program for the Minute Menu? I've got a Mac and can't afford the parallels software, but soooo do not want to have to do the bubble paperwork every month. Anyone have experience here? My husband and I cant figure it out.
Are you an apple family? Do u have an iPod touch or iPad? Iphone?If so there is a free app
Reply With Quote
  #3  
Old 11-08-2011, 08:08 PM
Jenniferdawn's Avatar
Jenniferdawn Jenniferdawn is offline
Daycare.com Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: California
Posts: 240
Default

We are an apple family, but I was told I couldn't use the ap for my phone unless I had done all the set up on my computer first. I don't want to have to pay for parallel and the windows operating system for my computer. I don't even have very many kids yet and cant fork out that moola. Has anyone been able to set up and use the ap on their phone with out first doing the set up on their computer?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-08-2011, 08:12 PM
laundrymom's Avatar
laundrymom laundrymom is offline
Advanced Daycare.com Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 4,222
Default

Quote:
Originally Posted by Jenniferdawn View Post
We are an apple family, but I was told I couldn't use the ap for my phone unless I had done all the set up on my computer first. I don't want to have to pay for parallel and the windows operating system for my computer. I don't even have very many kids yet and cant fork out that moola. Has anyone been able to set up and use the ap on their phone with out first doing the set up on their computer?
Borrow one from a friend? Or call a local computer shop not a box store. I bought a working Sony vaio for 35$. Laptop.

I wish you Luck. I am not a Mac person. My son is. I do know he has windows on his Mac. He paid like 20$ for it at his college.
Reply With Quote
Reply

Tags
minute menu kids, mmk

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:16 AM.



Daycare.com         Find A Daycare         List Your Daycare         Toys & Products                 About Us

Daycare.com
Please read our Disclaimer before continuing.

Topics pertain mainly to the following States:

Alabama Alaska Arizona Arkansas California Colorado Connecticut Delaware District of Columbia Florida Georgia Hawaii Idaho Illinois Indiana Iowa Kansas Kentucky Louisiana Maine Maryland Massachusetts Michigan Minnesota Mississippi Missouri Montana Nebraska Nevada New Hampshire New Jersey New Mexico New York North Carolina North Dakota Ohio Oklahoma Oregon Pennsylvania Rhode Island South Carolina South Dakota Tennessee Texas Utah Vermont Virginia Washington West Virginia Wisconsin Wyoming